fredag den 27. december 2013

Preview, NFL spiluge 17: Eagles @ Cowboys

For tredje år i træk kan Dallas Cowboys afgøre NFC East i allersidste spillerunde af grundspillet, men får svært ved at gøre det af med Philadelphia Eagles.

Selvom gæsterne på AT&T Stadium i Arlington tabte det første møde på eget græs til Cowboys, er Eagles et af de mest formstærke hold i ligaen. Siden 1. november har Chip Kellys mandskab vundet seks af deres sidste syv kampe bag Nick Foles, der som bekendt fører ligaen i passer rating.

Og det vil være svært for Cowboys at stoppe gæsterne. I det første møde med et nogenlunde skadesfrit Dallas-forsvar var det Cowboys nøgle til sejren, at man var i stand til at dække 1-mod-1 i den defensive backfield, men uden den skadede Sean Lee bliver det meget vanskeligt for hjemmeholdet. Og så har jeg slet ikke nævnt Tony Romos skadesfravær!

Med Romo ude er det op til Kyle Orton at få Cowboys til at kunne følge Eagles på scoringstavlen, og det gør DeMarco Murray til en nøglespiller. Murray har haft en stærk afslutning på sæsonen med et snit på 5,8 yards pr. løb de sidste seks kampe, der har budt på ialt 614 yards og seks touchdowns.

Omvendt har Eagles holdt de sidste fire runningbacks, de har været oppe mod til under 100 yards:
Rashard Mendenhall 18-76
Joique Bell 23-69
Matt Asiata 30-51
Matt Forte 9-29

Den store X-faktor er selvfølgelig Orton, og den måde, han kaster bolden på til Dez Bryant og Jason Witten. Det er uhyre svært at forberede sig på, både for Cowboys, men især også for Eagles' forsvarere. Det er dog svært at se, hvordan Cowboys skal kunne byde Eagles trods.
Philadelphia Eagles 33 @ 17 Dallas Cowboys

Ingen kommentarer:

Send en kommentar