lørdag den 28. december 2013

Preview, NFL spiluge 17: Packers @ Bears

Da Packers den 24. november måtte nøjes med uafgjort mod Minnesota Vikings, var det både efter et flot comeback, men historisk set øgede Packers også deres chancer for at forlænge deres sæson med minimum én uge.

For i de sidste fem kampe, der er sluttet uden vinder i ligaen, har den ene af deltagerne senere på sæsonen været en del af playoffs. Og det er netop, hvad der står på spil for Packers i søndagens storkamp mod Chicago Bears.

26-26 kampen mod Vikings kom i en periode, hvor Packers så ud til at gå ingen steder i denne sæson, men stærkt spil af især RB Eddie Lacy har, sammen med middelmådige resultater til især Detroit Lions i høj grad været medvirkende til, at Packers, boostet af Aaron Rodgers og Randall Cobbs tilbagevenden fra skader, med en sejr kommer til at spille i januar.

Til gengæld er Lacys status tvivlsom. Runningbacken måtte humpe ud i sidste søndags 28-31 nederlag mod Pittsburgh Steelers, og selvom han med 99,9% sikkerhed spiller på Soldier Field, er det svært at sige, hvilken tilstand han er i.

Bears har deres at slås med. Ikke mindst defensivt, hvor holdet risikerer for 11. gang i denne sæson at måtte se en modstanders RB løbe for over 100 yards. Godt nok får man den hårdt savnede Lance Briggs tilbage på linebacker, men det er kun én brik mere, han så rusten ud i sidste uges afklapsning mod Philadelphia Eagles, og Bears lider under, at deres defensive front har svært ved at vinde kampen på LOS. Og det bliver ikke nemt søndag mod en stærkt spillende OL hos Packers.

Samtidig har Jay Cutler ikke just spillet på et pro bowl-niveau, siden han kom tilbage fra sin skade, så mange ting peger på en Packers-sejr søndag.

Green Bay Packers 30 @ 20 Chicago Bears

Ingen kommentarer:

Send en kommentar