søndag den 22. december 2013

Dagens nøglekampe i NFL

Julen er næsten over os - det samme er slutspillet i NFL næsten også. I dag kan vi få en afklaring på, hvilke hold der skal spille videre i januar. Her ser jeg på dagens nøglekampe.  

Saints @ Panthers
Det er kun tre uger siden, at Saints vandt sikkert hjemme over Cam Newton og kompagni. Selvom de to hold er helt lige i toppen af NFC South, er presset vel mest på Panthers, for Saints er et andet hold ude end de er hjemme. Men nøglen for Saints er, at de har en klar overskrift på, hvordan de skal overkomme Panthers. Kampen vil formentlig blive afgjort af, hvilket hold der er bedst i stand til at beskytte deres respektive quarterback. I en tæt kamp tipper jeg en sejr på maksimalt ét touchdown til Saints.  
New Orleans Saints 27 - 20 Carolina Panthers

Cardinals @ Seahawks
Det bliver ikke football for sarte sjæle i Seattle i dag. Cardinals har glemt alt om den ringe start, de fik på sæsonen, og jeg giver holdet fine muligheder for at blive det første hold, der slår Seahawks på eget græs i to år. Seahawks har stort set fået 1st seed på plads, men Cardinals kan tage en slutspilsplads med sejre i de to sidste kampe. Masser for gæsterne at spille for, og i min upset special tager Carson Palmer og co. en smal sejr.  
Arizona Cardinals 20 - 17 Seattle Seahawks  

Patriots @ Ravens
Det er nok de færreste hold, der just ser frem til at skulle spille mod Superbowl mestrene for tiden. Og mange ting taler i Ravens favør i dagens kamp. Ravens har et af ligaens bedste red zone-forsvar, og det er offensivt netop her, at Patriots har vist sig at have de største problemer i denne sæson. Omvendt har Ravens heller ikke just fyret afsted på alle cylindere i denne sæson (Ravens har ikke sat over 22 point på tavlen i deres sidste ni kampe), men Patriots har tabt de sidste to møder med Ravens.  
New England Patriots 20 - 23 Baltimore Ravens

Ingen kommentarer:

Send en kommentar