fredag den 1. november 2013

Dyr Thursday Night for Bengals

Torsdag nat led Cincinatti Bengals aspirationer om at nå årets Super Bowl måske et indledende skibbrud.

Ikke alene måtte Andy Dalton og holdkammeraterne ude se sig slået 22-20 efter overtid i TNF-kampen mod Miami Dolphins efter et opgør, hvor gæsterne kom tilbage fra 3-17 ved pausen, bare for at se hjemmeholdets sack-meister Cameron Wake lukke kampen med en safety i overtiden, men samtidig mistede tigrene deres måske bedste forsvarer, All Pro-DT Geno Atkins. Atkins måtte udgå i andet quarter med en knæskade, og den skade har vist sig at være et overrevet korsbånd. Så ikke alene er Atkins færdig for sæsonen; det er ikke givet, at han når det samme niveau, som han har spillet den sidste 1½ sæson.

Ikke overraskende var man yderst skuffet over kampens udfald, Bengals første tab i fem kampe og Atkins alvorlige skade:

- Det stinker, for han er en af vores bedste (spillere, red.). Han er en stor del af vores forsvar, og man ønsker jo aldrig, at se nogen af sine holdkammerater gå ned, sagde holdkammeraten Domata Peko til Cincinatti Enquirer efter kampen.

Atkins skade er den fjerde alvorlige, som AFC North-holdet lider på forsvaret i denne sæson. I forvejen var Bengals uden navne som Ray Maualuga, Leon Hall og Taylor Mays i torsdagens kamp.

Atkins sæsonexit vil endnu engang sætte fokus på de mange skader, som NFL-holdene har pådraget sig i de ikke specielt populære torsdagskampe. Nederlaget betyder, at Bengals risikerer at miste 2. seed i AFC-slutspilsbilledet, og at konkurrenterne i AFC North kan komme tættere på topholdet efter søndagens kampe. Her mødes Baltimore Ravens i et divisons- og hadeopgør mod Cleveland Browns mens Pittsburgh Steelers møder New England Patriots.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar