mandag den 28. oktober 2013

Slutspilsbilledet efter 8. spiluge

Efter søndagens kampe i NFL har 14 af holdene i ligaen spillet halvdelen af den regulære sæson. Her er slutspilsbilledet, som det ser ud lige nu.

AFC
1. Kansas City Chiefs 8-0
For første gang i denne sæson scorede Jamaal Charles ikke et TD, men en stærk defensiv indsats i 4. quarter holdte Chiefs perfekte sæsonstart i live. Om to uger gælder det Denver Broncos på udebane.

2. Cincinatti Bengals 6-2
Man havde ikke indtryk af at New York Jets var kommet ind på banen, da 1. quarter på Paul Brown Stadium var færdigspillet. Bengals har nu tre sejre mere end Baltimore Ravens på 2. pladsen i AFC North.

3. New England Patriots 6-2
Man hører ikke om meget andet end problemer hos Patriots i denne sæson; skader på forsvaret, og en upræcis Tom Brady. Det er de nok ligeglade med efter comebacksejren over Miami Dolphins.

4. Indianapolis Colts 5-2
Andrew Luck og kompagni havde deres friuge, men kommer på arbejde i næste uge mod de skuffende divisionsrivaler Houston Texans i næste uge.

Wild Cards
5. Denver Broncos 7-1
6. San Diego Chargers 4-3

NFC
1. New Orleans Saints 6-1
Drew Brees er nu den quarterback, der har flest kampe med fem touchdowns i sin karriere nogensinde. De fem scoringer mod Bills var 8. gang i karrieren, og derfor rykker han én kamp foran Peyton Manning i den kategori.

2. Seattle Seahawks 6-1
Russell Wilson og kompagni spiller i aften mod St. Louis Rams. Stadig uden Percy Harvin, der netop har startet træningen efter sin skade. Vinder Seattle i aften, vil det være deres 15. sejr i de sidste 17 kampe mod Sam Bradford-løse Rams.

3. Green Bay Packers 5-2
Ironisk nok betyder de mange skadede receivere hos Packers, at holdet er langt mere balancerede på angrebet. I shootoutsejren over Vikings: 182 yard rushing (42 løb), 285 yards receiving (Rodgers 24/29).

4. Dallas Cowboys 4-4
Efter den dramatiske afslutning i Detroit søndag er det ikke givet, at Cowboys vinder NFC East. Men det ser i endnu højere grad ud til, at en vinder af divisionen er henvist til 4. seed, og dermed en hård kamp mod det bedste wildcard. Det kunne endnu engang betyde one-and-done for Romo og co.

Wild Cards
5. San Francisco 49ers 6-2
6. Detroit Lions 5-3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar