søndag den 20. oktober 2013

NFL Gamepicks: Uge 7

En oversigt over mine picks for spiluge 7 i NFL:

Atlanta Falcons over Tampa Bay Buccaneers
Slutspillet er for længst begyndt at slippe gennem fingrene på Falcons. Tilbage står, om de har professionel stolthed nok til at kunne sætte sig op mod at spille mod divisionsrivalerne. Det skulle man mene, at Mike Smith vil kunne gøre. Det bliver grimt - men en hjemmesejr.

Detroit Lions over Cincinatti Bengals
Bengals får problemer med en mere rask (end i sidste uge) Calvin Johnson og korte kast til Reggie Bush. Lions skal vinde for at bevare føringen i NFC North.

Miami Dolphins over Buffalo Bills
Det er nu, hvis Miami Dolphins skal holde fast i deres position som et af de bedre i AFC. Mystikken omkring Thad Lewis er mindre, efter at han fik debut i sidste uge.

New England Patriots over New York Jets
Patriots har traditionelt domineret kamp to mod deres divisionsrivaler i evigheder, og har Rob Gronkowski klar igen, til gengæld er Jerod Mayo ude. Dee Milliner er klar igen for Jets, men der bør være forskel på de to hold.

Dallas Cowboys over Philadelphia Eagles
Når Chip Kellys angreb virker, er det hård kost for modstanderne. Men hvis man som Dallas kan flytte bolden konsekvent ned af bane, er Eagles strategi hårdere for dem selv. Og Tony Romo kan komme til at feste mod det porøse Eagles-forsvar.

Chicago Bears over Washington Redskins
Jay Cutler mod Redskins håbløse secondary - det bliver afgørende. Selvom RGIII og co. har set lidt mere konstante ud på det sidste, er de ikke helt på topniveauet endnu. Læg dertil, at Bears har haft en halv bye efter sidste torsdags sejr over Giants.

St. Louis Rams over Carolina Panthers
Rams sejr i sidste uge handlede nok mere om et håbløst kørende Houston Texans-hold end et velspillende Rams-hold, men tilbage stod, at Rams fik hjælp i alle tre faser af spillet mod Texans, og det så i og for sig ganske solidt ud. Panthers er stadig umulige at regne ud, og jeg er langt fra sikker på dette bud.

San Diego Chargers over Jacksonville Jaguars
I al ubemærkethed er Philip Rivers NFL's statistisk set næstbedste QB, og ham får et ujævnt spillende Jags-defence svært ved at gøre ret meget ved.

San Francisco 49ers over Tennessee Titans
Om et par uger er Jake Locker tilbage på banen. Og han er utrolig hårdt savnet i Nashville. Colin Kaepernick havde i sidste uge et fremragende drive, var det lige det, der skulle til for at kickstarte hans sæson? Jeg tror det.

Green Bay Packers over Cleveland Browns
Ingen James Jones, ingen Randall Cobb. Packers må omjustere deres gameplan mod et stærkt Browns-forsvar, og sætte sin lid til RB Eddie Lacy i højere grad end tidligere. Men hvem går med Brandon Weeden mod Aaron Rodgers? Ikke mig.

Kansas City Chiefs over Houston Texans
Jeg ville elske at picke en Texans-sejr her i en lavtscorende affære, men det største statement i Chiefs' første seks sejre i denne sæson må være, at når man ser gametape fra deres kampe, ser de ud til at ville det mere end modstanderne. Og hvad vil Texans? Takeaways bliver afgørende, og starten på sæsonen har vist, at Alex Smith ikke smider kampene for sit hold, selvom der er plads til forbedring på Chiefs kasteangreb.

Baltimore Ravens over Pittsburgh Steelers
Det kan simpelthen ikke passe, at Ravens på et eller andet tidspunkt ikke vil kunne løbe bolden effektivt på deres angreb. Jeg mener bare, det må ændre sig før eller siden. Joe Flacco vil ikke som Geno Smith i sidste uge lade sig forvirre af de forskellige looks fra Steelers forsvar.

Denver Broncos over Indianapolis Colts
Årets måske mest imødesete kamp bliver en shootout, hvor favoritdræberne Colts skal prøve at gøre det slemme ved deres fortabte søn, Peyton Manning. Men faktisk hæfter jeg mig mere ved, at Von Miller endelig er tilbage for gæsterne. Man har svært ved at se Manning blive intimideret af at spille på en svær udebane, og Colts kan få problemer med at løbe bolden mod Broncos. Men spændende bliver det.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar